En iyi Tarafı Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak kapının monte edildiği projeyi güvenli ve sağlamlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Bu kabilinden yerlerde belirttiğimiz üzere yalnızca yangın çıkış noktasının olması da yerinde olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu kabil kriterlerin dikkate hileınarak vacip sayıda yangın merdivenin binalara entegre edilmesinde bile yarar vardır.

Kullanılacak insan nüshası 100 kişâlâ aşan yerlerde ve mutlaka son çıkış baplarında PUSH BAR yahut PANİK Amerikan bar olmalıdır.

Yangın Bapsı Kılgı Amacı Yangın baplarının üretim amacı beşer sağlığını koruyup yangın ve esrar kavaraının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Yangın bapları sırf evgin durumlarda binadan kaçışı yağdırmak değil, aynı zamanda yangın üzere durumlarda koruyucudurlar. Çelik sac levha kabil yangına dayanıklı malzemelerden üretilen bu kapılar özelliklerine bakılırsa yanmadan 120 dakikaya derece dayanabilirler. Duman sızdırmayan yangın kapısı zehirlenmelerin önüne geçer. Müstacel çıkış kapıları olarak da anılan bu bapların yararlanmaı sadece yalnız her binada zorunludur. Dayanıklılığı sayesinde yangının yayılmasını belli bir müddet engelleme özelliği olan yangın kapıları itfaiyenin ulaşma süresine derece hin kazanmanızı sağlar.

Yangın vakaları birçok mimarida en sık katlaşılan ve ağır tehlikelere hat harisan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile tüm yaşam ve çdüzenışma alanlarında eminğin katkısızlanması ammaçlanır.

Etiket ve sertifikalar: Yangın kapısı seçer, bapnın usturuplu standartlara ve yönetmeliklere muvafık olup olmadığını tespit etmek derunin etiket ve sertifikalar kontrol edilmelidir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi yardımıyla bu baplar dışarıdan açılamaz. Bu hava hırsızlık vakalarının önlenmesini katkısızlar.

Paslanmaz Yangın Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul Kapıları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları saygınlık ve metanet dâhilin tercih edilir.

Yangına Dayanıklılık: Baplar yangına dayanıklı malzemelerden üretilmelidir. Sonunda yangın kadar durumlarda dahi kapılar insanoğluın çıkışı derunin elverişli konumda olur.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği için size bilgi verecektir.

€ Düz Yerdesiniz Hizmetlerimiz karşı yangın kapısı daha detaylı marifet başlamak muhtevain elektronik posta, telefon Yangın Kapısı veya haberleşme formumuz aracılığı ile kolaylıkla irtibat sağlamlayabilirsiniz.

Yangın Bapsı Montajı Nite örgülır? Her binanın sahip başüstüneğu düzlük ve ihtiyacı delik önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı mütehassıs takımlar aracılığıyla mimarilmaktadır.

120 dakikaya derece alevleri engeller. Aynı zamanda esrar sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini esenlar ve esenlıklı bir şekilde olay yerini bırakma etmelerini kolaylaştırır.

Report this wiki page